Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Kecskédi Horgász Egyesület
Cím: 2852 Oroszlány, Vasút u.105.Email: kecskedihorgasz@gmail.com
Web: http://kecskedihorgasz.5mp.euTelefon: 20/569 5116, 20/9742 239

Bevezető

Az egyesület 1994 novemberében alakult. Elnöke: Tomayer Béla.
A megalakulás 58 fős taglétszáma, mára 106-ra emelkedett.
Hal fauna: Ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, balin
Fő hala: Csuka, ponty

Bemutatkozás

Kezdeti céljukat, a teljesen leromlott állapotú tó és környékének felújítását, amely az önkormányzatnak, az egyesület tagjainak és a támogatóknak köszönhetően 1996 tavaszára be is fejeződött.
A munkálatok azonban nem álltak meg, hiszen a horgászoknak köszönhetően, azóta is folyamatosan szépül, gyarapodik a tó környezete, pedig 2001-ben a halállomány jelentős részének pusztulásával kellett szembenézniük.
Az összefogás azonban ismét meghozta eredményét.
A tavat leeresztették, kikotorták, s 2002-ben mindent újra kezdtek: az évenkénti, zömmel pontyot tartalmazó, 40 mázsás halasítást, a partrendezést, s a folyamatos karbantartás, üzemeltetés mellett tavaly már régi álmuk megvalósítása, a tóparti kiülők, s faházak elkészíttetése, kihelyezése is megkezdődhetett.
A számos feladat, társadalmi munka mellett természetesen a nemes versengések lebonyolítása sem hiányozhatott a palettáról.
Az egyesület 2010-ben hat alkalommal rendezett horgászversenyt, s a felnőtteké a testvértelepülésről, Biedenkopfból érkező vendégek révén nemzetközivé vált.
Komárom-Esztergom megye déli részén, az Által-ér völgyében helyezkedik el. Keleti és déli irányban a Gerecse és a Vértes hegységek láthatók. Oroszlánytól északra, 5 km-re, Tatabányától nyugatra, 11,3 km-re található.
A horgászvíz megközelítése:
az M1-es autópályán vagy az 1-es úton Tatabányáig, onnan délnyugati irányban Környére, majd tovább délnyugati irányban; vasúton: a Tatabánya-Pápa és a Felsőgalla-Tatabánya-Oroszlány vonalon.

Keresőszavak

horgászat, horgászturizmus, nyílt horgászversenyek, céges-baráti-családi rendezvények, ponty, amur, süllő


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0